Marcel Schroevers heeft al voor de start van zijn carrière als advocaat de nodige relevante ervaring opgedaan. Zo heeft hij de kneepjes van het incassovak geleerd toen hij tijdens zijn rechtenstudie aan de Tilburg University fulltime bij een deurwaarderskantoor werkte.

Marcel is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Hij begeleidt bijvoorbeeld aandeelhouders bij de aan- of verkoop van aandelen of geeft bestuurders advies over hun aansprakelijkheid. Marcel is tevens betrokken geweest bij de afhandeling van diverse (grote) faillissementen binnen Zeeland en het incasseren van vorderingen voor ondernemers.

In 2021 heeft Marcel met goed gevolg de specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht van de Grotius Academie afgerond. Marcel deelt zijn kennis over deze uiteenlopende onderwerpen onder andere door middel van de Tip van de Week en daarnaast geeft hij regelmatig seminars en lezingen. Hij is lid van diverse verenigingen en (zakelijke) netwerken, zoals de Vereniging Corporate Litigation en de Ronde Tafel 26 Walcheren.

Hebt u als ondernemer, bestuurder of aandeelhouder een (juridisch) probleem of wilt u eens sparren over de structuur van uw onderneming? Zijn er contracten of algemene voorwaarden waar u vragen over hebt? Hebt u openstaande nota's die niet worden betaald of heeft u een ander zakelijk geschil? Neem dan contact op met Marcel. Hij houdt van duidelijke communicatie waarbij u weet waar u aan toe bent. 

Praktijkgebieden

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan M. (Marcel) Schroevers