Jantien van Hoeve is bij Adriaanse van der Weel werkzaam in een brede civielrechtelijke praktijk met een accent naar het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Zij richt zich op geschil- en conflictoplossing voor contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheden waarbij beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid vaak centraal staat. 

Jantien is met genoegen civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In haar masterstudie ontwikkelde Jantien bijzondere interesse voor het aansprakelijkheidsrecht. In 2016 werd Jantien beëdigd als advocaat. Jantien heeft de postacademische Grotius specialisatieopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid afgerond. 

Jantien is een betrouwbare sparringpartner voor ondernemers. Zij analyseert conflictsituaties en gaat oplossingsgericht te werk. Het werk van Jantien bestaat uit het adviseren, onderhandelen, opstellen/controleren van contracten en het voeren van procedures in het bijzonder op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringskwesties. 

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Jantien ook trainer/ docent voor de beroepsopleiding van advocaten. Ook treedt zij op als plaatsvervangend voorzitter van de klachtencommissie van een omvangrijke zorgorganisatie in Zeeuws-Vlaanderen.   

Jantien is actief betrokken bij het zakelijke netwerk van JCI Zeeuws-Vlaanderen en lid van de specialisatievereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR).

Praktijkgebieden

Jantien van Hoeve

M.G.J. (Jantien) van Hoeve

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan M.G.J. (Jantien) van Hoeve