Sinds 2023 is Ruben Bunt verbonden aan Adriaanse van der Weel advocaten. Zijn werkzaamheden raken het grensvlak tussen overheid en onderneming. Hij houdt zich zowel bezig met het bouw- en aanbestedingsrecht als het vermogens- en ondernemingsrecht. Kenmerkend voor Ruben is zijn drive en creativiteit. Hij is toegankelijk, direct en geniet ervan om juridisch complexe vraagstukken begrijpelijk en praktisch toepasbaar te maken. Hij verliest daarbij nooit de context uit het oog waarbinnen een vraag wordt gesteld. Een werkbaar antwoord voor cliënt staat altijd centraal. 

Ruben is geïnteresseerd in de circulaire economie. Hij houdt zich bezig met de betekenis van de circulaire economie voor de bouwsector. De transitie van het (huidige) lineaire economische model naar het gewenste circulaire economische model levert behoorlijk wat juridische uitdagingen op. Ruben schreef zijn bachelor thesis over het goederenrecht in een circulaire bouwsector. Voor overheden en ondernemingen met een verduurzamingswens is Ruben een fijne sparringpartner. 

Voor zijn carrière als advocaat bij Adriaanse van der Weel Advocaten, studeerde Ruben rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Tilburg. Zowel zijn bachelor als zijn master ronde hij cum laude af. 

Gedurende zijn bachelor was Ruben werkzaam als student-assistent op de vakgroep privaatrecht. Tijdens zijn master heeft hij als lid van een studentenpanel bijgedragen aan de laatste druk van het boek Privaatrecht in context. 

Na zijn studie is Ruben als advocaat aan de slag gegaan bij een van de grote advocatenkantoren. Daar hield hij zich vooral bezig met ondernemingsrechtelijke vraagstukken. 

Praktijkgebieden

Ruben Website

R. (Ruben) Bunt

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan R. (Ruben) Bunt