Verena Jongepier voltooide haar rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg en is sinds 2004 verbonden aan Adriaanse van der Weel, waar ze in 2013 partner werd.

Verena heeft zich onder meer toegelegd op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. Haar uitgebreide ervaring met het begeleiden van fusie- en overnametrajecten (in samenwerking met fiscalisten en accountants) zorgt ervoor dat zij daarin met alle aspecten vertrouwd is en haar cliënt uitstekend van dienst kan zijn. Verena hecht sterk aan een duurzame klantrelatie en werkt nauw samen met haar cliënten. Ze streeft in iedere zaak naar de beste oplossing en schakelt daarbij snel en efficiënt.

Bij Adriaanse van der Weel is Verena sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de Tip van de Week, waarin wekelijks een onderdeel van de dagelijkse praktijk wordt uitgelicht. Eveneens in het kader van kennisdeling heeft zij vrijwel doorlopend student-stagiair(e)s onder haar hoede. Naast haar werkzaamheden als advocaat is zij lid van Jong Management Midden-Zeeland en de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW).

Praktijkgebieden

Verena Jongepier

V. (Verena) Jongepier

Advocaat | Partner

Bekijk ons team