GEVORDERD ADVOCAAT-STAGIAIR(E)/ADVOCAAT-MEDEWERKER ADRIAANSE VAN DER WEEL 

BESTUURSRECHT / OMGEVINGSRECHT

Wie zijn wij?

Adriaanse van der Weel Advocaten is een middelgroot kantoor met zo’n 25 advocaten. Wij bestaan al 118 jaar en hebben vestigingen op toplocaties in Middelburg en Rotterdam. Aan onze klanten leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Op het gebied van het bestuursrecht/omgevingsrecht werken wij met name voor lokale overheden en bedrijven. 

Wie zoeken wij? 

Wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven gevorderde advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker om ons team bestuursrecht / omgevingsrecht te versterken. 

Je herkent je in het volgende profiel:

Je bent een beetje een vakidioot. Je wordt enthousiast van een uitdagende adviesvraag en je gaat fluitend naar zittingen. Je bent vindingrijk in het zoeken naar oplossingen voor een juridisch probleem en weet je ideeën in woord en geschrift helder voor het voetlicht te brengen. 

Maar dat natuurlijk niet alleen. Je houdt van mensen om je heen, van een grap op zijn tijd en gaat niet snel bij de pakken neerzitten. Nieuwe dingen leren en nieuwe mensen ontmoeten geven jou energie.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een interessante praktijk met boeiende klanten en veel uitdagingen. Je kunt van ons verwachten dat we je alle ruimte bieden om je in die praktijk te ontwikkelen.

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving met veel jonge, gedreven en betrokken collega’s, die in een prettige sfeer binnen en buiten onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam bezig zijn met hun werk en nevenactiviteiten. Niet alleen hard werken dus, maar ook volop tijd en aandacht voor sociale activiteiten, zoals de kantoorlunch, borrels en andere events. Ook bieden we jou volop ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen en extra cursussen te volgen via de NetlawAcademy.

Wat wordt je werkplek en hoe kun je solliciteren?

Zowel in Rotterdam als in Middelburg zijn wij als kantoor onlangs verhuisd. Iedereen heeft een eigen plek, maar er kan flexibel en afwisselend worden gewerkt vanuit de verschillende kantoren én vanuit huis.

Herken jij je in het vorenstaande en spreekt deze functie je aan? 

Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordelingen naar onze kantoormanager, mevrouw E. Slootheer via werkenbijavdw@avdw.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Ad Schreijenberg  via 06-28427258. 

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.