Ben jij goed met cijfers, weet je van aanpakken én heb je werkervaring in een vergelijkbare functie? Is de financiële administratie voor jou de ideale werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze financiële afdeling te komen versterken!

Voor onze vestiging in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een:

                        Financieel-administratief medewerk(st)er (20 uur per week)

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige financieel-administratief medewerk(st)er, bij voorkeur met ervaring in de juridische sector of de interesse om zich het werken in een juridische omgeving eigen te maken.

Voor de functie is vereist dat je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal mbo+ werk- en denkniveau in een financieel-administratieve richting. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je spreekt vloeiend Nederlands, werkt secuur en gestructureerd en je hebt kennis van financiële processen. Daarnaast ben je communicatief sterk, sociaal vaardig en klantgericht. Ervaring met Microsoft Office is vereist.

Hoe ziet jouw dag eruit?

In deze functie ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor een efficiënte en betrouwbare financiële administratie. Je houdt je zelfstandig bezig met de boekhoudkundige processen, debiteurenbeheer, Wwft en met het afhandelen van de diverse administratieve zaken die daarbij komen kijken. Daarbij heb je rechtstreeks contact met klanten op financieel gebied. 

Diversiteit en inclusie

Wij vinden het belangrijk te benoemen dat wij een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij ons is iedereen welkom. In dat kader moedigen wij mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze functie.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht op een middelgroot advocatenkantoor met interessante klanten en uitdagend werk. Wij bieden een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt werken bij Adriaanse van der Weel nog veel meer pluspunten:
•    25 vakantiedagen (op fulltime basis);  
•    Reiskostenvergoeding woon-werk;
•    Eindejaarsuitkering; 
•    Pensioen;
•    Uitzicht op een vast contract;
•    Deelname collectieve zorgverzekering; 
•    Deelname collectieve nabestaandenverzekering + WGA-hiaatverzekering;
•    Een informele werkomgeving met veel jonge collega’s, die in een prettige sfeer binnen en buiten onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam bezig zijn met allerlei activiteiten. Dit betekent niet alleen hard werken, maar ook volop tijd en aandacht voor sociale activiteiten, zoals de gezonde kantoorlunch, borrels en andere events; 
•    Een gezonde werk-privé balans staat bij ons voorop! 
•    Een kantoor in het centrum van Middelburg, met tal van leuke winkels en restaurants  in de nabijheid.

Het betreft een parttimefunctie van 20 uur per week, waarbij je eveneens bereid bent om bij ziekte of vakantie van jouw collega meer uren per week te werken.

Sta je in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar onze kantoormanager, mevrouw E. Slootheer, via werkenbijavdw@avdw.nl. We zien jouw reactie graag uiterlijk 1 december a.s. tegemoet. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan ook contact op met mevrouw Slootheer via 0118-656060 of stuur een email naar eslootheer@avdw.nl.

Kom je liever eerst langs voor meer informatie over ons kantoor, ons team en de openstaande vacature, dan ben je uiteraard van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.