GEVORDERD ADVOCAAT-STAGIAIR/BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER (M/V)
ADRIAANSE VAN DER WEEL

 

Wie zijn wij?
Adriaanse van der Weel Advocaten is een toonaangevend middelgroot kantoor met circa 25 advocaten. Wij bestaan al 117 jaar en hebben vestigingen op toplocaties in Middelburg en Rotterdam. Aan onze klanten leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

Wie zoeken wij? 
Vanwege de uitbreiding van verschillende praktijken zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair / beginnend advocaat-medewerker (m/v) die met veel enthousiasme werkzaam wil zijn één van de volgende praktijkgebieden:

•    Arbeidsrecht
•    Ondernemingsrecht  

Wat breng je mee?

Jij bent met goede resultaten afgestudeerd, je hebt inmiddels ervaring opgedaan en je wilt nu jouw kennis en ervaring verder ontwikkelen op een goed middelgroot kantoor. Een specifieke master arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht is een pré! 

Wat breng je mee?
•    Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
•    Sociaal, energiek en flexibel
•    Ondernemend, met gevoel voor commercie
•    Zelfstandigheid en zelfvertrouwen
    
Hoe ziet jouw dag eruit? 
Je draait direct volledig mee in onze arbeids- en ondernemingsrechtspraktijk, dus je behandelt zelfstandig en in teamverband zaken voor klanten, je adviseert en procedeert. Daarnaast ga je naar netwerkevents en cursussen en vinden we het leuk om samen met jou lezingen en bijeenkomsten te organiseren. 

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving met veel jonge collega’s, die in een prettige sfeer binnen en buiten onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam bezig zijn met allerlei activiteiten. Dat betekent niet alleen hard werken, maar ook volop tijd en aandacht voor sociale activiteiten, zoals de kantoorlunch, borrels en andere events. Voorts bieden we jou volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling verder te ontplooien en extra cursussen te volgen via de Netlawacademy.

Wat wordt je werkplek en hoe kun je solliciteren?
Zowel in Rotterdam als in Middelburg zijn wij als kantoor onlangs verhuisd. Iedereen heeft een eigen plek, maar anno 2022 kan flexibel en afwisselend worden gewerkt vanuit de verschillende kantoren in Rotterdam/Middelburg én vanuit huis.

Is jouw interesse gewekt?
Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordelingen naar onze kantoormanager, mevrouw E. Slootheer via Werkenbijavdw@avdw.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan ook contact met haar op via 0118-656060. Zij kan je doorverbinden met de juiste contactpersoon.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.