Adriaanse van der Weel Advocaten is  een toonaangevend middelgroot kantoor. Wij bestaan 117 jaar en hebben vestigingen op toplocaties in Middelburg en Rotterdam. Aan onze klanten leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

Voor onze vestiging in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een:

Juridisch secretaresse (uren in overleg)

Krijg jij energie van een dynamische juridisch secretariële rol? Weet je uitstekend hoe je je ijzersterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden kunt inzetten in een advocatenkantoor? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

In deze juridisch secretariële rol ben je samen met je team verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse praktijk van onze advocaten en juristen. Na je inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en ondersteun en faciliteer je het advocatenteam.

Tot jouw taken en werkzaamheden behoren:

-    Het agendabeheer van de advocaten en het plannen van afspraken;
-    Onderhouden van het contact met cliënten en derden;
-    Dossieradministratie;
-    Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de processtukken, de dossierbewaking en de planning;
-    Verzorgen en verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie;
-    Met jouw alerte en accurate karakter signaleer jij ad-hoc zaken en verricht jij hierop de bijbehorende acties;
-    Regelen van spreekkamers;
-    Overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden.

Wat breng je mee? 

Met jouw gedreven, enthousiaste en dienstverlenende instelling neem jij de advocaten met vertrouwen proactief werk uit handen en bouw jij tegelijkertijd mee aan de toekomst van ons kantoor. Binnen deze dynamische organisatie is het van belang dat je flexibel weet te schakelen tussen verschillende werkzaamheden terwijl jij met jouw accurate en punctuele instelling de kwaliteit waarborgt en alle ballen tegelijk in de lucht weet te houden. Vaak ben je advocaten al een stap voor. Jij staat stevig in je schoenen, bent tegen een beetje druk opgewassen en weet je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je weet zelfstandig je werkzaamheden goed uit te voeren, maar jij krijgt ook energie van het samen met collega’s draaiende houden van de betreffende sectie. 

Verder herken jij jezelf in het volgende:

-    Een afgeronde secretariële opleiding op MBO/HBO niveau;
-    Kennis en ervaring als juridisch secretaresse is een pré;
-    Je beschikt over een uitstekende Nederlandse taalvaardigheid, bij voorkeur ook Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk);
-    Goede kennis en beheersing van MS Office is een must;
-    Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en accuraat;
-    Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken;
-    Je bent stressbestendig;
-    Goed concentratievermogen (er wordt met meerdere secretaresses op 1 kamer gewerkt).

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende en veelzijdige functie bij één van de grootste advocatenkantoren in Middelburg  met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het aantal uren per week wordt in overleg vastgesteld.

Beginnen jouw handen te kriebelen om aan de slag te gaan bij dit dynamische kantoor? En help jij met jouw vakkundigheid en enthousiasme de organisatie naar een nóg hoger niveau? Dan komen we graag met jou in contact!

Stuur jouw motivatiebrief en CV t.a.v. onze kantoormanager, mevrouw E. Slootheer. Dit kan via de e-mail: werkenbijavdw@avdw.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan ook contact met haar op via 0118-656060 of mobiel op 06-22977982. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.