Cursus of seminar

Maar, is dat wel zo? Gebruikt u uw algemene voorwaarden eigenlijk wel op de juiste manier? Maken zij daadwerkelijk onderdeel uit van een gesloten overeenkomst of ziet u misschien toch iets over het hoofd waardoor uw mooie set algemene voorwaarden eigenlijk waardeloos is?

In onze praktijk zien wij vaak dat ondernemers weliswaar over goede algemene voorwaarden beschikken, maar hier helaas niets aan hebben in situaties waarvoor hun algemene voorwaarden nu juist bescherming zouden moeten bieden. Dit heeft alles te maken met het onjuist van toepassing verklaren van de eigen algemene voorwaarden en/of het onjuist verwerpen van de algemene voorwaarden van de contractspartner. Dit is zonde, want op een zeer eenvoudige manier hadden zij ten opzichte van hun contractspartner met 1-0 voor kunnen staan. Daarnaast vergeten ondernemers regelmatig dat algemene voorwaarden geld waard zijn!

Om te voorkomen dat u in dezelfde valkuilen trapt, hebben wij een zeer laagdrempelige en interactieve cursus over dit leerstuk ontwikkeld, waarin wij u heel concrete tips & tricks over de toepasselijkheid van algemene voorwaarden geven. Aan de hand van verschillende casussen laten wij u zien welke acties en tegenacties u moet verrichten om er voor te zorgen dat uw algemene voorwaarden onderdeel van de overeenkomst uitmaken en niet die van uw contractspartner.

Onze cursus wordt op locatie gegeven en staat open voor zowel inkopers als verkopers.

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Neem dan vrijblijvend contact op met Marlies Oprel via moprel@avdw.nl of 010-4177444.

Liever een andere juridische cursus? Bekijk ons aanbod hier of neem contact via

Actualiteiten overzicht

Maak kennis met onze specialisten

Bekijk ons team