Wie we zijn

Van oudsher is Adriaanse van der Weel een toonaangevend Zeeuws advocatenkantoor. Inmiddels bestaat het kantoor 119 jaar. Op eigen kracht zijn wij gegroeid naar meer dan 25 specialisten en drie moderne kantoren in Zuidwest-Nederland.  

Wat we doen

Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij zeer degelijke juridische dienstverlening op een hoog niveau. 

Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met onze brede vakkennis, ervaring én door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij onze klanten op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Wij kunnen onze klanten in juridische procedures bijstaan en bieden tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat.

Waarmee we ons onderscheiden

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening binnen de verschillende praktijkgebieden. Bij onze aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. Onze advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

Wij hechten bovendien aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten. Onze advocaten zijn uitstekend bereikbaar, reageren snel en zetten alle benodigde expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.  

Voor wie we werken

In het verre verleden werkten onze advocaten vrijwel uitsluitend voor Zeeuwse overheden, ondernemingen en instellingen. Vanuit onze kantoren in Terneuzen en Middelburg bedienden wij klanten in die steden en de omliggende steden, zoals Sluis, Vlissingen en Goes.

De afgelopen 20 jaar is het werkgebied verder uitgebreid. Steeds meer advocaten hebben een landelijke praktijk, zeker na na de opening van ons kantoor in Rotterdam in 2008 en de verbeterde virtuele/ digitale communicatie.

Onze advocaten werken nu zonder enige geografische beperking voor ondernemingen, gemeenten, (semi)overheden, (zorg)instellingen, verzekeraars, bedrijven uit de visserijsector, transportondernemingen, maritieme bedrijven en particulieren.

Vanwege onze internationale samenwerkingsverbanden werken wij ook regelmatig voor klanten van buiten Nederland. 

Tarieven

Wij hanteren marktconforme tarieven die passen bij onze kwaliteit en ervaring. Daarbij kijken we ook naar de klant en (het belang van) de zaak. Afhankelijk van de verschillende factoren en de wensen van de klant, wordt een zaak behandeld door een junior, medior of senior advocaat met het daarbij behorende uurtarief.

Ook vaste prijsafspraken of het verrichten van werkzaamheden op abonnementsbasis behoort tot de mogelijkheden.