Als ondernemer wilt u al uw zaken rondom uw onderneming natuurlijk juridisch zo goed mogelijk geregeld hebben. Dit geldt zowel voor uw relatie met uw zakenpartners, aandeelhouders en werknemers, als ook met uw klanten en opdrachtnemers. 

Nederland is een land van regels, waardoor het niet altijd eenvoudig is om binnen het kader van de wet- en regelgeving het voor uw onderneming meest maximale resultaat te behalen. Weliswaar kent Nederland het beginsel van contractsvrijheid zodat een ieder zelf mag bepalen met wie hij wat afspreekt, maar ook daarbij geldt dat de gemaakte afspraken niet in strijd met de wet- en regelgeving mogen zijn. Een goede juridische ondersteuning is derhalve onmisbaar en kan u behoeden voor juridisch onverantwoorde risico’s. 

Onze specialisten staan sinds jaar en dag ondernemers uit het MKB en multinationals bij. Niet alleen bij het bepalen van de beste juridische oplossingen, het voeren van gerechtelijke procedures en het beoordelen en opstellen van contracten, maar ook in gevallen waarin een onderneming in financieel slecht weer verkeert. 

Wij kunnen u onder meer behulpzaam zijn bij de volgende onderwerpen:

Specialisten Onderneming & Contracteren

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan Onderneming & Contracteren