Zowel in Rotterdam als in Middelburg zijn wij in 2021 naar nieuwe kantoren verhuisd. Iedereen heeft een eigen werkplek en wij omarmen daarnaast het nieuwe hybride werken, wat inhoudt dat vrijwel al onze medewerkers één of meerdere dagen (kunnen) thuiswerken.

Uitzicht

Op welke vestiging je ook zit bij Adriaanse van der Weel, je hebt altijd een fantastisch uitzicht. Maar zicht op een interessante en uitdagende carrière is natuurlijk veel belangrijker. Bij ons heb je het allebei. En dat is mooi meegenomen, nietwaar? 

Regio of Randstad?

Qua wonen en leven zijn de verschillen groot. Maar wat consistent is zijn de wetten, de regels, de zaken en de cliënten. Onze cliënten concentreren zich niet in één bepaald gebied. Waarom zouden wij dat dan wel doen? Vind je het leuk om in een bruisende stad te werken of wil je liever na je werk in alle rust een strandwandeling maken? Wij bieden jou die keuze! 

Zeeland
Een keuze voor één van onze vestigingen in Zeeland betekent kiezen voor een leven zonder files. Een leven met ruimte om te wonen en te recreëren, een leven met een goede balans tussen werk en privé. En je kunt jezelf een woning permitteren die in de randstad alleen voor leden van de maatschap weggelegd lijkt te zijn. 

Rotterdam
Een keuze voor onze vestiging in Rotterdam betekent kiezen voor een bruisende stad en een no-nonsense mentaliteit. Op de 13e verdieping tegenover het Centraal Station zit je nog redelijk rustig en kun je genieten van een fenomenaal uitzicht. Stap je buiten, dan kun je je direct onderdompelen in de hectiek van het stadsleven.

Thuis
We zijn gewend aan de nieuwe manier van werken. Vrijwel al onze advocaten combineren het werken op kantoor met één of meerdere thuiswerkdagen. Deze flexibiliteit bevalt ons team uitstekend!
 

Interesse?

Neem contact op met onze Kantoormanager mevrouw Esther Slootheer via eslootheer@avdw.nl

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature of stageplek voor je tussen, maar ben jij wel die persoon die we zoeken? Neem dan zeker contact met ons op!

Bekijk vacature