Nieuwsbericht

De uitbreiding van ons kantoor bestaat in de eerste plaats uit extra kantoorruimte op onze vestiging in Rotterdam. Wij hebben op de 13e verdieping van Premier Suites & Offices extra kantoorruimte gehuurd om meer werkplekken en een boardroom te creëren. De verbouwing is deze week afgerond en de oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden. Kom gerust eens kijken! 

Daarnaast is ons kantoor uitgebreid met de komst van een drietal nieuwe collega’s. Olga Huisman heeft ruim 17 jaar werkervaring als advocaat in Den Haag op zowel het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en familierecht. Zij zal haar gecombineerde proces- en adviespraktijk voortzetten bij AvdW. Judith Stheins heeft in 2020 de Master International Trade Law afgerond aan de Erasmus Universiteit en daarna werkervaring opgedaan als jurist in het bedrijfsleven. Zij ondersteunt onze advocaten op het gebied van vastgoed en ondernemingsrecht. 

Tot slot is Esther Böck gestart als juridisch secretaresse op ons kantoor in Middelburg. Zij heeft jarenlange ervaring met administratieve werkzaamheden en zal nu haar talenten inzetten om onze advocaten te ondersteunen. 

Van harte welkom Olga, Judith en Esther; wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking! 

Actualiteiten overzicht

Maak kennis met onze specialisten

Bekijk ons team