Olga Huisman is een ervaren advocaat op het gebied van ondernemings- en verbintenissenrecht,  familierecht en arbeidsrecht.

Zij werkt zowel voor ondernemingen als voor particulieren.

Op het gebied van het verbintenissen- en ondernemingsrecht houdt zij zich onder meer bezig met geschillen tussen aandeelhouders, bedrijfsopvolging, beoordelen en opstellen van samenwerkingsovereenkomsten, managementovereenkomsten, arbeidsovereenkomst DGA en algemene voorwaarden.

Op het gebied van het familierecht houdt zij zich bezig met complexe (internationale) boedelscheidingen, afwikkelingen van huwelijkse voorwaarden en alimentatie waarbij een ondernemer alimentatieplichtig is.

Op het gebied van het arbeidsrecht houdt zij zich voornamelijk bezig met adviseren en procederen over disfunctioneren, beëindiging van individuele arbeidsovereenkomsten, de positie van de DGA, cao, re-integratie, arbeidsvoorwaarden, de begeleiding van reorganisaties, etc.
In 2021 heeft Olga Huisman de specialisatieopleiding Contracteren bij de universiteit Leiden cum laude afgerond. 

Olga Huisman is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten en de Vereniging Corporate Litigation.

Olga spreekt uitstekend Spaans en staat Spaanstalige ambassades, consulaten, bedrijven en particulieren bij.

Enkele recent gepubliceerde uitspraken staan hier weergegeven:
-    https://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:GHDHA:2021:2449
-    https://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:GHAMS:2021:4240
 

Praktijkgebieden

Olga Huisman

O. (Olga) Huisman

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan O. (Olga) Huisman