Nieuwsbericht

Daniël Doolaege is samen met drie andere advocaten doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Patroon van het Jaar 2022 (www.patroonvanhetjaar.nl).

Doel van deze verkiezing is meer aandacht krijgen voor het patronaat en het belang van goede praktijkbegeleiding voor advocaat-stagiairs. Onder tijds- en omzetdruk dreigt de aandacht voor een goede begeleiding nog wel eens in het gedrang te komen. Toekomstige generaties advocaten vinden de inbreng van de patroon nog steeds van het grootste belang om een goed advocaat te worden.

Daniel is genomineerd door zijn beide stagiaires, Tiffany Overeinder en Emma Ficq. Zij hebben in een schriftelijke pitch voor de jury uiteengezet waarom Daniel deze titel verdient. Daniël wordt volgens hen onder andere gekenmerkt door zijn betrokken, proactieve en enthousiasmerende houding. Nu is het laatste woord aan de jury. Volgens de jury voldoet een goede patroon aan de volgende eisen:

“Een goede patroon beschikt over een groot aantal vaardigheden en competenties. Naast uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden is het vermogen om adequaat feedback te geven onontbeerlijk.. Vanzelfsprekend heeft een goede patroon een eigen beeld over de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en de ontwikkeling van de stagiaire tot een goede advocaat.”

Bekendmaking van de winnaar van deze prestigieuze titel vindt plaats tijdens het Jonge Balie Congres op donderdag 3 november a.s. in TivoliVredenburg in Utrecht. in Tivoli te Utrecht.

Daniël, heel veel succes en als het aan ons ligt kan AvdW jou op 3 november a.s. feliciteren met de titel “Patroon van het jaar 2022”.

Actualiteiten overzicht

DD

Maak kennis met onze specialisten

Bekijk ons team