Esther Poppe is sinds februari 2018 verbonden aan Adriaanse van der Weel. Nadat zij de master privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg met genoegen heeft afgerond, is zij in januari 2020 door de rechtbank Zeeland-West-Brabant beëdigd als advocaat. Naast haar studie heeft Esther werkervaring opgedaan als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor in Rotterdam en als vrijwilligster bij de Rechtswinkel Rotterdam.

Tijdens haar rechtenstudie en student-stages bij verschillende kantoren kwam Esther er al snel achter dat haar hart bij de particuliere praktijk ligt, namelijk: het helpen van mensen. Dit heeft ertoe geleid dat Esther zich is gaan specialiseren in het familierecht en de letselschade. In beide rechtsgebieden werkt Esther nauw samen met haar klanten en maakt zij de wereld van het recht voor hen inzichtelijk. Juist op het moment dat het privé minder goed loopt, om wat voor reden dan ook, heeft u behoefte aan een advocaat die luistert en u zorgen uit handen neemt. Dit doet Esther door het geven van eerlijke en duidelijke adviezen. Daar schakelt u nu immers een advocaat voor in.

Esther streeft ernaar om in onderling overleg met uw wederpartij tot een oplossing van het geschil te komen. Echter, indien een gerechtelijke procedure nodig blijkt, schuwt zij deze zeker niet. In haar adviezen en procedures staat uw belang uiteraard centraal, maar in familiezaken verliest Esther daarbij het belang van uw (minderjarige) kinderen niet uit het oog.

Naast haar werkzaamheden als advocaat treedt Esther in familiekwesties ook op als mediator. Zij begeleidt ex-partners en/of ouders dan bij het maken van afspraken en het vastleggen van deze afspraken in een overeenkomst (ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant).

Bent u op zoek naar een advocaat met een luisterend oor die doelgericht aan het werk gaat en eerlijke adviezen geeft? Dan bent u bij Esther aan het juiste adres.

Esther is sinds 2023 als aspirant-lid aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). 

Praktijkgebieden

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan E. (Esther) Poppe