Mark Thöenes werkt sinds januari 2017 samen met Adriaanse van der Weel advocaten. Hij is beëdigd in 1998 en gespecialiseerd in ondernemings- en faillissementsrecht. Na een gedegen opleiding bij de Brauw Blackstone Westbroek, heeft hij met twee partners gedurende bijna tien jaar zelf een advocatenkantoor opgebouwd en uitgebouwd.

In de afgelopen twintig jaar heeft hij ruime ervaring opgedaan in het bijstaan van ondernemingen, ondernemers en aandeelhouders. Omdat hij daarnaast als bewindvoerder en curator vele ondernemingen heeft mogen begeleiden en faillissementen heeft afgewikkeld, spreekt hij de taal van de ondernemer. Tevens adviseert, en zo nodig procedeert, Mark voor de overheid op het gebied van aansprakelijkheid en faillissementsrecht.

Blijven studeren naast - en ter ondersteuning van – zijn werk, geeft hem plezier en voldoening. Hij volgde in dat kader onder meer de mediationopleiding en de Grotius-opleidingen voor ondernemings- en faillissementsrecht. Die eerste rondde hij cum laude af.

Praktijkgebieden

Bekijk ons team