Niki Mels-Van Rijen is in februari 2016 beëdigd. Zij heeft zich de afgelopen jaren als advocaat gericht op de algemene ondernemingsrechtelijke praktijk, met speciale aandacht voor het insolventierecht en arbeidsrecht.

Vanaf november 2020 is Niki werkzaam bij Adriaanse van der Weel advocaten. Zij helpt ondernemers met uiteenlopende juridische zaken. Denk aan het opstellen/beoordelen van algemene voorwaarden of overeenkomsten en advies over bestuurdersaansprakelijkheid. Verder houdt zij zich bezig met arbeidsrechtelijke zaken en staat zij werkgevers en werknemers bij in onder andere individuele ontslagzaken, reorganisaties, (wijziging van) arbeidsvoorwaarden en arbeidsconflicten. Ook geeft zij advies aan onderwijsinstellingen.

Klanten waarderen Niki vanwege haar betrokkenheid bij en daadkrachtige optreden in een zaak. Ontzorgen van klanten staat hoog in het vaandel. Zij geeft niet op tot een passende oplossing is gevonden, met de nodige dosis creativiteit én in begrijpelijke taal. De samenwerking met haar klanten is voor Niki erg belangrijk.

Naast haar werk is Niki lid van JK Het Markiezaat, onderdeel van JCI Nederland en de Vereniging van Arbeidsrecht (VvA). Daarnaast deelt zij haar juridische kennis graag via blogs en LinkedIn.

Praktijkgebieden

Nikki Mels-van Rijen

N.P.T. (Niki) Mels-van Rijen

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan N.P.T. (Niki) Mels-van Rijen