Niki Mels-Van Rijen is in februari 2016 beëdigd. Zij heeft zich de afgelopen jaren als advocaat gericht op de algemene ondernemingsrechtelijke praktijk en de letselschade praktijk. 

Vanaf november 2020 is Niki werkzaam bij Adriaanse van der Weel advocaten. Zij helpt ondernemers en onderwijsinstellingen met uiteenlopende juridische zaken. Denk aan het opstellen/beoordelen van overeenkomsten, het geven van advies over samenwerkingen en (bestuurders)aansprakelijkheid. Verder houdt zij zich bezig met onderwijsrechtelijke zaken en staat zij onderwijsinstellingen, studenten en ouders van leerlingen bij in vraagstukken over onder andere governance, passend onderwijs, veiligheid, zorgplicht en besluiten van examencommissies.

Ook slachtoffers met letselschade door een ongeval weten hun weg naar Niki te vinden. Zij staat slachtoffers bij op het gebied van personenschade en helpt onder andere bij het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van letsel en het claimen van een schadevergoeding. 

Klanten waarderen Niki vanwege haar betrokkenheid bij en daadkrachtige optreden in een zaak. Ontzorgen van klanten staat hoog in het vaandel. Zij geeft niet op tot een passende oplossing is gevonden, met de nodige dosis creativiteit én in begrijpelijke taal. De samenwerking met haar klanten is voor Niki erg belangrijk.

Naast haar werk is Niki lid van de Vereniging voor Onderwijsrecht (VvO). Daarnaast deelt zij haar juridische kennis graag via blogs en LinkedIn.

500_500_6_986_0_nl_letselschaderegisterl

 

Praktijkgebieden

Nikki Mels-van Rijen

N.P.T. (Niki) Mels-van Rijen

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan N.P.T. (Niki) Mels-van Rijen