Thomas de Rijke is sinds september 2023 werkzaam bij Adriaanse van der Weel advocaten. Hij richt zich op de algemene ondernemingsrechtelijke praktijk, met specifieke aandacht voor het arbeidsrecht en huurrecht.

Medio 2023 voltooide Thomas zijn master arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze master is in zijn studiejaar (wederom) uitgeroepen tot één van de excellente masters van Nederland. Tijdens zijn rechtenstudie heeft Thomas de nodige juridische werkervaring opgedaan. Zo is hij als vrijwilliger werkzaam geweest voor een rechtswinkel, heeft hij bij twee kantoren student-stages gelopen en is hij op het vlak van het ondernemingsrecht werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor.

Thomas heeft een bedrijfskundige achtergrond, wat hem in combinatie met zijn vakinhoudelijke kennis van het arbeids- en ondernemingsrecht maakt tot een geschikte en betrouwbare sparringpartner voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Vanuit pragmatisch oogpunt bewandelt hij graag samen met de klant het pad naar de gewenste uitkomst. “Soms kan met een praktische aanpak het gewenste resultaat beter worden behaald dan met een juridisch advies dat tot in de puntjes is uitgewerkt”.
 

Praktijkgebieden

Thomas de Rijke

T. (Thomas) de Rijke

Juridisch medewerker

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan T. (Thomas) de Rijke