ADVOCAAT-STAGIAIR(E)/ ADVOCAAT-MEDEWERKER 

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière, waarbij je bewust kiest voor de vele voordelen van een middelgroot kantoor? Dan is deze baan voor jou!

Vanwege de uitbreiding van verschillende praktijken zijn wij op zoek naar meerdere advocaat-stagiairs/advocaat-medewerkers (m/v) die zich met veel enthousiasme verder willen ontwikkelen binnen ons kantoor. Aantoonbare kennis van en ervaring met één van de volgende praktijkgebieden is een pré: 

  • Algemeen verbintenissenrecht
  • Onderneming & Contracteren (incl. huur- en vastgoed)
Wat breng je mee? 
  • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden 
  • Sociale vaardigheden, enthousiasme en flexibiliteit 
  • Creativiteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
  • Een ondernemende instelling, met gevoel voor commercie 
  • Zelfvertrouwen en het vermogen om samen te kunnen werken
Hoe ziet jouw dag eruit?  

Je draait direct volledig mee in één van onze praktijken, dus je behandelt zelfstandig en in teamverband zaken voor klanten, je adviseert en je procedeert. Daarnaast ga je naar netwerkevents en cursussen en vinden we het leuk om samen met jou lezingen en bijeenkomsten te organiseren.  

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht op een middelgroot kantoor (27 advocaten) met interessante klanten en veel uitdagend werk. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving met jonge collega’s, die in een prettige sfeer binnen en buiten onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam bezig zijn met allerlei activiteiten. Dat betekent niet alleen hard werken, maar ook volop tijd en aandacht voor sociale activiteiten, zoals de kantoorlunch, borrels en andere events. Een gezonde werk-privé balans staat bij ons voorop!

Verder bieden we jou volop ruimte om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de AvdW Academy en het volgen van cursussen bij de Netlaw Academy, maar vooral via persoonlijke begeleiding. Eén van onze partners is in 2022 niet voor niets uitgeroepen tot Patroon van het Jaar
 
Wij vinden het belangrijk om te benoemen dat wij een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij ons is iedereen welkom. 

Wat wordt jouw werkplek? 

Zowel in Rotterdam als in Middelburg heeft iedereen een eigen werkplek, maar anno 2024 kan flexibel en afwisselend worden gewerkt vanuit de verschillende kantoren in Rotterdam, Middelburg én vanuit huis. 

Sta je in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan? 

Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en/of stagebeoordelingen naar onze kantoormanager, mevrouw Esther Slootheer via Werkenbijavdw@avdw.nl. Kom je liever eerst langs om meer te horen over het kantoor, ons team en de openstaande vacatures, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Esther Slootheer via (0118) 656060 of stuur een e-mail naar eslootheer@avdw.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.