Dit is jouw kans om als juridisch secretaresse aan de slag te gaan voor ons mooie kantoor! 

Adriaanse van der Weel is een toonaangevend advocatenkantoor en inmiddels bestaat ons kantoor bijna 120 jaar. Op eigen kracht zijn wij gegroeid naar 27 advocaten en drie moderne kantoren in Zuidwest-Nederland. Daar zijn we trots op! 

Ter ondersteuning van ons kantoren in Rotterdam en Middelburg zijn we op zoek naar een:

juridisch secretaresse
(Zowel parttime als fulltime werken is in deze functie mogelijk).

Wat verwachten we van jou? 

Met jouw gedreven, enthousiaste en dienstverlenende instelling neem jij de advocaten met vertrouwen proactief werk uit handen en bouw jij tegelijkertijd mee aan de toekomst van ons kantoor.

Binnen deze dynamische organisatie is het van belang dat je flexibel weet te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, terwijl je met jouw accurate en punctuele instelling de kwaliteit waarborgt en alle ballen tegelijk in de lucht weet te houden. 

Vaak ben je advocaten al een stap voor. Jij staat stevig in je schoenen, bent tegen een beetje druk opgewassen, weet je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je weet zelfstandig je werkzaamheden goed uit te voeren, maar jij krijgt ook energie van het samen met collega’s draaiende houden van ons kantoor. 

Wat breng je mee? 
-    Een afgeronde secretariële opleiding op mbo/hbo-niveau;
-    Kennis en ervaring als juridisch secretaresse is een pré;
-    Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk;
-    Goede kennis en beheersing van MS Office;
-    Gestructureerde, nauwkeurige en accurate werkstijl;
-    Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
-    Integriteit;
-    Stressbestendigheid.

  Hoe ziet jouw dag eruit?

In deze juridisch secretariële rol ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse praktijk van onze advocaten en juristen. Na je inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en ondersteun en faciliteer je het advocatenteam.

Tot jouw taken en werkzaamheden behoren:

-    Agendabeheer van de advocaten en het plannen van afspraken;
-    Onderhouden van het contact met cliënten en derden;
-    Dossieradministratie;
-    Verzorgen van processtukken, dossierbewaking en planning;
-    Verzorgen en verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie;
-    Met jouw alerte en accurate karakter signaleer jij ad-hoc zaken en verricht jij hierop de bijbehorende acties;
-    Overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. 

Diversiteit en inclusie

Wij vinden het belangrijk te benoemen dat wij een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij ons is iedereen welkom. In dat kader moedigen wij mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze functie.

Een fijne plek om te werken, met goede arbeidsvoorwaarden?

Bij Adriaanse van de Weel krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een premievrij pensioen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privé balans en bieden we een informele werkomgeving met volop ruimte voor sociale activiteiten.

Enthousiast geworden?

Als deze functie jou aanspreekt en je wilt deel uitmaken van ons team, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar onze kantoormanager, mevrouw E. Slootheer, via werkenbijavdw@avdw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met mevrouw Slootheer via 0118-656060 of eslootheer@avdw.nl

Wil je ons kantoor eerst beter leren kennen? Voel je vrij om langs te komen voor meer informatie over ons team en de openstaande vacature. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.