Nieuwsbericht

AvdWorkshop: stappenplan bij onvoldoende functioneren

Datum                   :              Dinsdag 4 oktober 2022

                                              Dinsdag 11 oktober 2022

                                              Donderdag 20 oktober 2022

                                              Donderdag 27 oktober 2022

Locatie                  :              Adriaanse van der Weel, Kousteensedijk 5a te Middelburg

Voor wie               :              HR-professionals en directeuren

Programma          :              15:30 – inloop

                                              15:45 – aanvang workshop

                                              17:15 – borrel

 Geachte mevrouw, heer,

De kans is groot dat u binnen uw organisatie op enig moment te maken krijgt met een werknemer die niet meer naar behoren functioneert. Vaak volgt dan de boodschap: verbeteren of vertrekken. Het beëindigen van het dienstverband van een disfunctionerende werknemer is de laatste jaren lastig gebleken. Daarom is dossieropbouw van groot belang. U dient de juiste stappen te zetten die leiden tot verbetering van het functioneren of tot een voldoende dossier voor ontslag. Dit is een onderwerp waar wij veel vragen over krijgen van HR-professionals en directeuren. Het is niet de vraag óf u hiermee te maken krijgt, maar wanneer.

Door middel van onze workshop zorgen we ervoor dat u goed beslagen ten ijs komt. We geven aan waar u op moet letten en waar mogelijke pijnpunten te verwachten zijn. In de workshop behandelen we dan ook alle relevante facetten van disfunctioneren, het verbetertraject en ontslag. De workshop wordt verzorgd door Daniël Doolaege en één of meerdere collega arbeidsrechtadvocaten. Om de interactie te bevorderen en meer casuïstiek te kunnen bespreken wordt een relatief kleine setting aangehouden. Dezelfde workshop wordt daarom op vier verschillende data gegeven. Schroom niet om bij uw aanmelding te vermelden waar u in uw praktijk tegenaan loopt, dan denken wij met u mee.

Na afloop van het inhoudelijke deel van de workshop is er gelegenheid om meer uitgebreid na te praten bij de borrel.

AANMELDEN
Graag nodigen wij u uit voor deze workshop. U kunt zich voor één van de genoemde data aanmelden via het e-mailadres bijeenkomsten@avdw.nl. Deze aanmelding zien wij graag uiterlijk op 1 oktober 2022 tegemoet. Geeft u daarbij ook specifiek naar welke dag uw voorkeur uitgaat. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur (maar vol=vol).

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

We zien u graag tijdens een van de workshops. Het beloven leerzame middagen te worden!

Actualiteiten overzicht

Maak kennis met onze specialisten

Bekijk ons team