Tiffany Overeinder is bij Adriaanse van der Weel advocaten hoofdzakelijk werkzaam in de arbeidsrechtelijke praktijk. Zij staat zowel werkgevers als werknemers van begin tot einde van een arbeidsverhouding bij. Zij richt zich onder andere op het beoordelen van (arbeids)overeenkomsten, het adviseren bij reorganisaties, het bijstaan bij conflictsituaties en het onderhandelen en procederen bij het einde van een arbeidsverhouding. Ook behandelt zij bijvoorbeeld vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid en (dis)functioneren. Tiffany deelt haar kennis op het gebied van arbeidsrecht op laagdrempelige wijze via de Tip van de Week: de korte maar krachtige nieuwsbrief van Adriaanse van der Weel die eenmaal per week wordt uitgebracht. 

Tiffany is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, waar zij de master Arbeidsrecht met goed gevolg heeft afgerond. Deze master is in haar studiejaar voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot topopleiding, waarmee het de beste juridische thematische master van Nederland is. Gedurende haar studie is Tiffany werkzaam geweest binnen de afdeling personeelszaken bij een middelgroot bedrijf en heeft zij twee student-stages gelopen bij advocatenkantoren in Rotterdam. 

Omdat Tiffany haar opleiding in Rotterdam heeft afgerond en zij altijd in de regio Rotterdam heeft gewoond, heeft zij een sterke band met de havenstad. Sinds zij werkzaam is bij Adriaanse van der Weel advocaten, is Middelburg hiernaast ook zeer vertrouwd gaan voelen. Tiffany werkt dan ook graag zowel in Middelburg als in (de regio) Rotterdam.

Tiffany is lid van de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Praktijkgebieden

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan T. (Tiffany) Overeinder