Nieuwsbericht

Ons team is deze maand versterkt met Bird Kortland en Ruben Bunt. Bird heeft na haar studies bij verschillende kantoren als advocaat gewerkt, waar zij zich toelegde op de gereguleerde markten zoals telecommunicatie, energie en post. Later verdiepte zij zich in het milieurecht, handhavingsrecht en algemeen bestuurs(proces)recht. Vervolgens is zij als jurist aan de slag gegaan bij een milieudienst. Daar specialiseerde zij zich verder in het milieurecht, vooral op de gebieden van afvalverwerking, luchtvaart en spoorwegemplacementen.

Sinds mei 2023 is Bird terug in de advocatuur, bij Adriaanse van der Weel advocaten. Hier richt zij zich met name op het omgevingsrecht. Bird houdt van complexe juridische vraagstukken, waarbij zij een pragmatische en heldere aanpak hanteert. 

Na zijn studie is Ruben als advocaat aan de slag gegaan bij een van de grote advocatenkantoren. De werkzaamheden van Ruben raken het grensvlak tussen overheid en onderneming. Hij houdt zich zowel bezig met het bouw- en aanbestedingsrecht als het vermogens- en ondernemingsrecht. Ruben is verder geïnteresseerd in de circulaire economie. Hij houdt zich vooral bezig met de betekenis van de circulaire economie voor de bouwsector. De transitie van het (huidige) lineaire economische model naar het gewenste circulaire economische model levert behoorlijk wat juridische uitdagingen op. Ruben schreef zijn bachelor thesis over het goederenrecht in een circulaire bouwsector. Voor overheden en ondernemingen met een verduurzamingswens is Ruben derhalve een fijne sparringpartner. 

We wensen Bird en Ruben veel succes en werkplezier en we kijken uit naar een prettige samenwerking!
 

Actualiteiten overzicht

Maak kennis met onze specialisten

Bekijk ons team