Guido van Dijke studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg en verbond zich kort na zijn afstuderen, in 2009, aan Adriaanse van der Weel advocaten. In aanloop naar zijn loopbaan in de advocatuur werd hij gevormd door een stage binnen de juridische afdeling van Rijkswaterstaat Zeeland en door zijn afstudeeronderzoek in Bolivia, waar hij zich inspande voor laagdrempelige toegang tot juridische dienstverlening.

In de dagelijkse praktijk richt Guido zich met name op erfrecht, maar ook familie- en huwelijksvermogensrecht hebben zijn aandacht. In 2014 voltooide hij met goed gevolg de specialisatieopleiding Estate Planning aan de Grotius Academie. Hetzelfde jaar verkreeg hij zijn lidmaatschap van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Vanuit zijn nadrukkelijke specialisatie in erfrecht adviseert en procedeert Guido voor cliënten uit binnen- en buitenland. Hij hecht daarbij aan een gedegen vak- en dossierkennis. “Voor een succesvolle uitkomst van een zaak is een goede strategie heel belangrijk. Om het gewenste doel te bereiken, kies ik steevast voor een zo efficiënt mogelijke weg.”

Praktijkgebieden

Guido van Dijke

G.W.J. (Guido) van Dijke

Advocaat | Partner

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan G.W.J. (Guido) van Dijke