Sanne van Tol is in 2024 in dienst getreden bij Adriaanse Van der Weel Advocaten en richt zich op het ondernemingsrecht, met specifieke aandacht voor het aansprakelijkheids- en contractenrecht. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het huurrecht.

In 2020 behaalde Sanne haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. In 2021 heeft zij de selectiemaster Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam voltooid. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als vrijwillig juridisch adviseur en secretaris voor de rechtswinkel en heeft zij bij verschillende advocatenkantoren student-stages gelopen. Na haar afstuderen is zij bij een rechtsbijstandsverzekeraar werkzaam geweest. 

In haar werk hecht Sanne veel waarde aan open en duidelijke communicatie, waardoor haar klanten precies weten hoe zij ervoor staan en welke stappen moeten worden genomen. 

In haar privéleven traint Sanne voor een triathlon en doet ze aan squash. Ook reist ze graag en met name naar landen met mooie duikstekken.
 

Praktijkgebieden

Sanne

Sanne van Tol

Juridisch medewerker

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan Sanne van Tol