Walla al Jaboury is sinds 2018 werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Vanaf oktober 2022 is zij verbonden aan Adriaanse van der Weel waar zij (middel)grote ondernemers en particulieren in diverse kwesties bijstaat op het gebied van arbeid en medezeggenschap. Haar focus ligt op zowel individuele als collectieve zaken die zien op (onder andere) arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, ontslag, arbeidsongeschiktheid en disfunctioneren.

Walla studeerde aan de Erasmus Universiteit en heeft zowel de master Arbeidsrecht als de master Privaatrecht voltooid. Tijdens haar studies heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende (advocaten)kantoren, waar zij haar bijzondere belangstelling voor het arbeidsrecht heeft ontdekt.

Walla is betrokken, pragmatisch en doortastend. Ze is een betrouwbare sparringpartner voor ondernemers. Onderhandelen en adviseren zijn haar kracht, maar zo nodig procedeert zij ook regelmatig bij verschillende rechterlijke instanties.

Walla is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Publicaties:

Praktijkgebieden

Walla 1

W. (Walla) al Jaboury

Advocaat

Bekijk ons team

Gerelateerde actualiteiten

Alle actualiteiten gerelateerd aan W. (Walla) al Jaboury